Op bezoek in het Vlaams Parlement

© Het Vlaams Parlement

Start wo 16 februari '22
11:50 - 18:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle tarieven

Waar Lokettenzaal station Brugge
Stationsplein 1
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het Vlaams Parlement is het centrum van de Vlaamse politiek: hier krijgt het Vlaams beleid vorm. We maken een rondleiding met uitgebreide uitleg over werking en bevoegdheden, ontmoeten een of twee West-Vlaamse parlementsleden (op dit moment is nog niet bekend wie) en nemen we plaats op de publiekstribune tijdens een plenaire vergadering.

Praktisch

Het treinticket is niet in de prijs inbegrepen. Geef bij je inschrijving zeker je geboortedatum op. Afspraakpunt: lokettenzaal station Brugge

Sessies

 • wo 16 februari '22
  11:50 - 18:30
  Lokettenzaal station Brugge - Default

Locatie(s)

 • Lokettenzaal station Brugge Stationsplein 1
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 12
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 10
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Karl Duc

Is algemeen coördinator. Daarnaast organiseert en coördineert Karl het aanbod rond de thema…
Meer over Karl Duc