Vloethemveld ontwaakt – dauwtrip met ontbijt

© Vloethemveld vzw

Start za 18 mei '24
6:00 - 9:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Vloethemveld
Vloethemveld 11 - 13
8210 Zedelgem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De natuur is op zijn mooist in de vroegste uurtjes, zeker in de prachtige maand mei. En al helemaal in het unieke Vloethemveld. We spreken af bij het krieken van de dag. Vloethemveld is één van de grootste natuurgebieden in onze provincie. De gids (Vloethemveld vzw) neemt je mee op dauwtrip en vertelt over de lokale flora en fauna, maar ook over de bijzondere militaire geschiedenis van de plek. Na de wandeling geniet je van een lekker ontbijt in het Kamphuis. Voor vroege vogels!

Praktisch

Afspraakpunt: Poort van het oude munitiedepot, Vloethemveld 10a, Zedelgem. Kijk goed op het google-plannetje om de juiste plek te vinden! Parkeren kan op de parking aan de Diksmuidse Heirweg, maar de afspraakplek is aan de poort van het oude munitiedepot, op tien minuutjes wandelen: volg vanaf de parking het kasseibaatje het domein in, en sla op het einde rechtsaf.
Gids en ontbijt zijn in de prijs begrepen. De wandeling duurt een kleine twee uur. We ontbijten binnen in het Kamphuis. Trek stevig en waterdicht schoeisel aan en breng, als je dat hebt, een verrekijker mee voor het spotten van vogels.

Sessies

 • za 18 mei '24
  6:00 - 9:00
  Vloethemveld - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • UiTPAS kansentarief
  € 3
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Gids Vloethemveld

Meer over Gids Vloethemveld

In samenwerking met