Wandel je fit met Jessie - reeks

© Hilde Demuynck

Start di 21 mei '24
19:00 - 20:30

5 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar Tillegembos
Witte Molenstraat 128
8200 Sint-Andries

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wandelen is gezond en ontspannend. Benieuwd of het ook iets voor jou is? Misschien wandel je niet graag alleen? Of wil je enkele leuke wandelplekken rond Brugge leren kennen? Jessie Clarysse, wandel initiator en gezondheidscoach, neemt je graag mee op stap in de gezonde buitenlucht. Ze laat je enkele van de mooiste en dikwijls onbekende stukjes natuur rond Brugge zien. Ondertussen leert ze je alles wat je moet weten over de ‘wandelsport’. Je ervaart al vlug hoe deugddoend wandelen is voor lichaam en geest. Gezondheid, ontdekking, vrijheid... het zijn maar enkele van de vele wandelvoordelen. Vóór en tijdens de wandeling zijn er wat extra oefeningen om je helemaal fit te voelen. Wedden dat je na deze reeks gewoon blijft verder wandelen?

Praktisch

Trek gemakkelijke (regen)kledij en wandelschoenen aan en breng een flesje water mee. Je wandelt in een lus op een haalbaar tempo en start telkens op een andere locatie, altijd op fietsafstand van Brugge. Bij elke sessie staat de locatie vermeld.

Sessies

 • di 21 mei '24
  19:00 - 20:30
  Tillegembos - Parking Wittemolenstraat
 • di 28 mei '24
  19:00 - 20:30
  Parking Interbad - Parking
 • di 4 juni '24
  19:00 - 20:30
  Bergjesbos - Parking Administratief centrum Daverlo
 • di 11 juni '24
  19:00 - 20:30
  Avansa regio Brugge vzw - Avansa Brugge
 • di 18 juni '24
  19:00 - 20:30
  Parking Carrefour - Parking Carrefour

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 30
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 25
 • UiTPAS kansentarief
  € 5
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Jessie Clarysse

Jessie Clarysse is geboren en getogen in Brugge. Na een 3-jarige opleiding als professioneel…
Meer over Jessie Clarysse