Workshop macramé - een levensboom

© Lynn Dedeyne

Start vr 11 oktober '24
13:30 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De levensboom is een eeuwenoud, universeel symbool, gebruikt in verschillende culturen en religies. Elk onderdeel van de boom symboliseert een ander aspect van de complexiteit van het leven. Samen met Lynn Dedeyne, School of Slojd, ga je aan de slag om je eigen levensboom vorm te geven. Je leert hiervoor de weitasknoop, een basisknoop in macramé. Je brengt jouw boom tot leven met gerecycleerd katoengaren. Aan jou de keuze welke kleur je gebruikt en of je parels in je boom verwerkt. Eén ding is zeker, het wordt sowieso een mooi en persoonlijk element in je interieur.

Praktisch

Kennis van macramé mag, maar hoeft zeker niet. Alle materiaal (macramé garen, ring, afwerkingsmateriaal) is in de prijs begrepen.

Sessies

 • vr 11 oktober '24
  13:30 - 17:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 2

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 42
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 35
 • UiTPAS kansentarief
  € 7
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Lynn Dedeyne

Meer over Lynn Dedeyne