Samenwerken

Avansa krijgt trofee voor duurzame netwerking

Elke jaar reikt de Stad Brugge een trofee uit aan vijf Duurzame Helden, die uitblinken in hun duurzame aanpak en een inspirerend voorbeeld zijn voor Brugge. Avansa kreeg de prijs voor de pijler 'partnerschip'.

IMG 5642

Ook dit jaar zijn vijf Duurzame Helden genomineerd, die hun schouders zetten onder de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's).

Het Paradijs is genomineerd voor de pijler 'people'. Buurtwerk 't Zilletje kaapt de trofee 'Planet' weg voor hun klimaatwijk in Brugge. Brugge Inc. ondersteunt jonge starters op een duurzame manier en schrijft zo de categorie 'prosperity' op hun naam. De 'peace' prijs gaat naar UNU-CRIS voor hun onderzoeks- en beleidsadviserend werk rond vrede.

Voor Avansa Brugge zit samenwerken en netwerken in het DNA. We zijn dan ook heel blij met onze trofee voor de pijler 'partnership'.

Whats App Image 2023 09 12 at 14 43 18

De burgemeester loofde onze netwerkcapaciteiten, onze gedurfde keuze om te werken rond de speerpunten duurzaamheid en inclusie en ons streven om iedereen mee aan boord te houden. We kregen ook een pluim voor ons open vizier en kritische blik.

Bedankt, Stad Brugge. We zullen dit ambassadeurschap met trots opnemen en invullen!

Datum bericht di 12 september '23