Smakelijke bereidingen met tofu & tempeh

© Ivan Vandekerckhove

Start ma 12 januari '26
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Avansa Regio Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In de vegetarische keuken kan je verschillende eiwitten gebruiken om volwaardige maaltijden te bereiden. Zo heb je de peulvruchten, waar ook de soja - met tofu en tempeh als afgeleide producten - toe behoren. Hoe beter je dit eiwit leert kennen, hoe beter je het ook op maat leert bereiden. Tofu, het witte blokje sojakaas met de neutrale en vrij fletse smaak, vraagt om er iets mee te doen. Je leert met verschillende soorten tofu en tempeh werken en leert ze passend op smaak te brengen. Marineren, bakken, frituren, in de oven, in beleg… er zijn tal van mogelijkheden om smaak en kleur in je tofu- en tempehbereidingen te leren brengen!

Praktisch

Een uitgebreide degustatie is telkens in de prijs begrepen. Voorkennis van de vegetarische keuken mag, maar hoeft niet. Breng een keukenschort mee.

Sessies

  • ma 12 januari '26
    19:00 - 22:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa Regio Brugge Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 42
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 35
  • UiTPAS kansentarief
    € 7
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch