Glutenvrij vegetarisch koken en bakken

© Creative Commons

Start ma 24 maart '25
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 70
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen met vegetarische kok Peter Vandermeersch leer je smakelijke en kleurrijke bereidingen klaarmaken met glutenvrije granen zoals rijst, gierst, maïs en een aantal aanverwanten zoals boekweit en quinoa. In de kooklessen leer je hartige bereidingen en hoofdgerechten maken zonder gluten en in de bakles vooral glutenvrije zoeternijen. Glutenvrije granen bieden tal van mogelijkheden om ieders voedingspatroon te verrijken. Iedereen, ook niet-vegetariërs, met interesse in het glutenvrije koken en bakken is welkom.

Praktisch

Breng een keukenschort mee. Een uitgebreide degustatie is in de prijs begrepen.

Sessies

  • ma 24 maart '25
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
  • ma 31 maart '25
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 84
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 70
  • UiTPAS kansentarief
    € 14
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch