Sam Serveert
Waar
    Avansa Regio Brugge
    
    Sint-Pieterskerklaan 5
    
    8000 Brugge
Begeleiding
In deze workshop degusteer je enkele van Sams huisgemaakte Kombucha's. Je maakt niet alleen kennis met de gekende Kombucha, maar ook met de prinsessen variant en haar delicate zachte smaak: de Jun Kombucha. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag om je eigen signatuursmaak samen te stellen met smaakmakers uit wildpluk of geredde, biologische ingrediënten. Zo creëer jij een unieke, persoonlijke Kombucha, die bovendien probiotische eigenschappen heeft en waarmee je je darmflora een gezonde boost geeft. De SCOBY zwam zal geen geheimen meer hebben, want Sam leert je de basisprincipes over de eerste en tweede fermentaties. En als echte voedselredster deelt ze uiteraard ook zero waste tips, waaronder verrassende ideeën om je overtollige SCOBY's te verwerken tot iets lekkers. Kom jij ook mee proeven en brouwen?

