Kunst als brug tussen culturen - rondleiding in de Koninklijke Stadsschouwburg

© Creative Commons

Start zo 27 februari '22
14:30 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Stadsschouwburg
Vlamingstraat 29
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je duikt achter de coulissen van onze mooie Stadsschouwburg. Een gids neemt je mee achter deuren die anders gesloten blijven: langs de zaal, het podium, de kleedkamers en de foyer. Je krijgt alles te horen over het dagelijkse leven in de schouwburg, de voorstellingen en de geschiedenis van het gebouw. Wil je samen met mensen van andere culturen op stap? Tijdens deze rondleiding leer je nieuwe mensen en hun verhalen kennen. Want cultuur verwondert, maakt vriendschap en verbindt. We sluiten samen af met een drankje.

Praktisch

De Koninklijke Stadsschouwburg is een bezoek zeker waard! Een drankje is in de prijs begrepen.

Sessies

 • zo 27 februari '22
  14:30 - 16:30
  Stadsschouwburg - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Sara Colpaert

Meer over Sara Colpaert

In samenwerking met