Lekker, creatief en gezond koken zonder vlees

© Creative Commons

Start wo 25 september '24
19:00 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 96
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Maaltijden zonder vlees hoeven zeker niet eenzijdig, smakeloos of saai te zijn. Peter Vandermeersch maakt je wegwijs in de vele soorten eiwitten die het vlees voldoende kunnen vervangen. Je krijgt inzicht in hoe je op een juiste manier volwaardige maaltijden zonder vlees kan opbouwen. Hiervoor leer je ook hoe je ingrediënten passend kan gebruiken en ze eenvoudig maar vooral ook smakelijk en kleurrijk kan bereiden tot aantrekkelijke en verzadigende maaltijden. We maken onder andere bereidingen en maaltijden op basis van het lichte granen- en noteneiwit, het veelzijdige peulvruchten eiwit en het zuivel eiwit. De bereidingen zijn zeer toegankelijk voor niet-vegetariërs en voor kinderen.

Praktisch

Bij elke sessie is een uitgebreide degustatie in de prijs begrepen. Kennis van de vegetarische keuken mag maar is geen vereiste.

Sessies

  • wo 25 september '24
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
  • wo 2 oktober '24
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
  • wo 9 oktober '24
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 115,2
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 96
  • UiTPAS kansentarief
    € 19,2
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch