Originele desserts op basis van bonen

© Hilde Demuynck

Start ma 30 september '24
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 32
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Sam Janssens daagt je uit om aan de slag te gaan met bonen als basis voor desserts. Bij Sam Serveert gaat het namelijk over meer dan alleen voedselverspilling. Het draait in ruimere zin rond CO2-neutraal en planeetvriendelijk koken. En daar past een ingrediënt als bonen - die een plantaardige eiwitvervanger is - perfect in. Je ontdekt hoe je met dit basisingrediënt kunstige én heerlijk desserts kan maken. Bovendien verwerk je ook het bonensap, want in Sams’s keuken gaat niets verloren! Geef je creativiteit de vrije loop en tover deze ongewone desserts met bonte toppings en natuurlijke decoraties om tot een kunstige streling voor het oog én de tong. Je krijgt geen uitgewerkt recept, wel een inspiratiefiche om je eigen creativiteit te boosten. Wie maakt er van iets ongewoon gewoons, het meest originele en smakelijke dessert?

Praktisch

Voorkennis is niet nodig. Breng een schortje mee. Je krijgt heel wat inspiratie mee naar huis en een boost om creatief te durven koken.

Sessies

 • ma 30 september '24
  19:00 - 21:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 38,4
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 32
 • UiTPAS kansentarief
  € 6,4
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Sam Janssens

'It's all about the journey, not the trophy', dat is het motto van Sam Janssens, bezielde kracht…
Meer over Sam Janssens