Red de restjes: kookworkshop met Marlow Cooking

© Marlow Cooking

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Start di 7 mei '24
18:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 32
Alle tarieven

Waar ’t Poortershuys
Rooigem 3
8310 Sint-Kruis

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Emma van Marlow Cooking leert je tijdens deze workshop alle tips en tricks om heerlijke gerechten op tafel te toveren op basis van voedselrestjes. Zaken die normaal in de vuilnisbak of op de composthoop verdwijnen worden nu op creatieve wijze verwerkt. Wat dacht je van het drogen van citroenschillen om deze dan, vermalen tot citroenpoeder, te verwerken in beslag of dressings? Laat je verrassen, kom meer te weten over het vermijden van voedselverlies en ga naar huis met verschillende nieuwe recepten. En dit alles op de idyllische locatie van Kasteel Royeghem in Sint-Kruis. Niet te missen!


Deze activiteit maakt deel uit van BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee! Met deze reeks zetten Avansa & De Republiek de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen. Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorgen.

Sessies

 • di 7 mei '24
  18:30 - 22:00
  ’t Poortershuys - gele poort

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 38,4
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 32
 • UiTPAS kansentarief
  € 6,4
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Emma Wittevrongel

Emma van Marlow Cooking heeft een cateringbedrijf en geeft vooral kookworkshops. Liefst van al zou…
Meer over Emma Wittevrongel

In samenwerking met

 • De Republiek Brugge
 • BruggeNaarMorgen

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project BruggeNaarMorgen - Wij bouwen mee!