BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!
Emma van Marlow Cooking leert je tijdens deze workshop alle tips en tricks om heerlijke gerechten op tafel te toveren op basis van voedselrestjes. Zaken die normaal in de vuilnisbak of op de composthoop verdwijnen worden nu op creatieve wijze verwerkt. Wat dacht je van het drogen van citroenschillen om deze dan, vermalen tot citroenpoeder, te verwerken in beslag of dressings? Laat je verrassen, kom meer te weten over het vermijden van voedselverlies en ga naar huis met verschillende nieuwe recepten. En dit alles op de idyllische locatie van Kasteel Royeghem in Sint-Kruis. Niet te missen!
Deze activiteit maakt deel uit van BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee! Met deze reeks zetten Avansa & De Republiek de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen. Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorgen.
Deze activiteit maakt deel uit van het project BruggeNaarMorgen - Wij bouwen mee!