Snijtechnieken in de keuken - soorten messen en het slijpen ervan

© Avansa regio Brugge

Start di 11 maart '25
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je bereidingen worden aantrekkelijker, creatiever en veelvormiger wanneer je je groenten op zeer diverse manieren en aan de hand van verschillende snijtechnieken verwerkt. Vormen zoals julienne, brunoise en mirepoix, maar ook technieken zoals ciseleren, eminceren, snipperen en het snijden van driehoeken, cocottes en staafjes komen aan bod in deze les. Je kan alles ook zelf inoefenen. Je leert verder de verschillende soorten messen uit de vegetarische keuken kennen, en hoe je er mee werkt. Peter Vandermeersch toont je ook hoe je je messen scherp houdt.

Praktisch

Breng verschillende keukenmessen mee. Je krijgt uitgebreid de kans om te leren snijden en om je messen te leren slijpen.

Sessies

  • di 11 maart '25
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 42
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 35
  • UiTPAS kansentarief
    € 7
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch