Vegetarisch broodbeleg, sauzen, dipsauzen & strooisels

© Ivan Vandekerckhove

Start di 25 november '25
19:00 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 105
Alle tarieven

Waar Avansa Regio Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsausen biedt veel nieuwe mogelijkheden, ook wanneer je weinig tijd hebt. Je leert hartige crackers maken en verschillende soorten beleg, strooisels en dipsauzen. Strooisels bieden veel mogelijkheden om je bereidingen af te werken en extra smaak te geven. Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral eenvoudige bereidingen op basis van noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. De bereidingen zijn verrassend in hun eenvoud en gemakkelijk in de huishoudelijke keuken te integreren.


Praktisch

Een uitgebreide degustatie is telkens in de prijs begrepen. Voorkennis van de vegetarische keuken mag, maar hoeft niet.

Sessies

  • di 25 november '25
    19:00 - 22:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3
  • di 2 december '25
    19:00 - 22:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3
  • di 9 december '25
    19:00 - 22:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa Regio Brugge Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 126
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 105
  • UiTPAS kansentarief
    € 21
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch