Vegetarisch koken met gedroogde, verse en wilde kruiden

© Creative Commons

Start di 7 mei '24
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 64
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kruiden en specerijen nemen in onze keuken een aparte plaats in. In gedroogde vorm zijn ze het hele jaar door bruikbaar. En meer dan gelijk welk ander ingrediënt zorgen ze voor kleur, geur en smaak. Peter Vandermeersch, kookschool de Zonnekeuken, leert je hoe je ze kan gebruiken en combineren zodat ze optimaal hun geuren en aroma's vrijgeven. Hij gaat ook dieper in op het specifieke van kruiden, het karakter en de werking en de verschillende kruidenfamilies. De bereidingen zijn eenvoudig te integreren in zowel de klassieke als de vegetarische keuken.

Praktisch

Breng een keukenschortje mee. Een volledige vegetarische maaltijd met bio-producten is in de prijs begrepen.

Sessies

  • di 7 mei '24
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
  • di 28 mei '24
    19:00 - 22:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 76,8
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 64
  • UiTPAS kansentarief
    € 12,8
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch