Vegetarisch koken voor beginners - een winterseizoenskookles

© Creative Commons

Start di 14 januari '25
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Ridefort
Sportstraat 2
8020 Ruddervoorde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Meer en meer mensen overwegen een voedingspatroon met minder of zelfs zonder vlees. Ze doen dit om gezondheidsredenen, uit zorg voor het milieu of dierenwelzijn, voor een rechtvaardigere wereld of om welke reden dan ook. Maar hoe zorg je voor een volwaardige, gezonde en lekkere seizoensmaaltijd, waar iedereen van geniet en niemand het vlees mist? Peter Vandermeersch, al jaren vertrouwd met de vegetarische keuken, leidt je binnen in de wereld van het vegetarisme. Je zal versteld staan van de mogelijkheden om toch een smaakvolle, volwaardige en winterse seizoensmaaltijd te presenteren. En uiteraard ga je samen aan de slag om die te bereiden. Je krijgt ook een duidelijke handleiding voor het klaarmaken van de vegetarische bereidingen.

Praktisch

Breng een keukenschort, een mesje, een plank, een keukenhanddoek en schotelvod mee. Een volledige vegetarische maaltijd is in de prijs begrepen.

Sessies

 • di 14 januari '25
  19:00 - 22:00
  Ridefort - leskeuken

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 42
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 35
 • UiTPAS kansentarief
  € 7
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met