Vegetarische pizza's, risotto's en burgers

© Creative Commons

Start ma 28 april '25
19:00 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 105
Alle tarieven

Waar Avansa Regio Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kok en lesgever Peter Vandermeersch leert je pizza's, burgers en risotto's maken vanuit verschillende ideeën en met diverse groenten en kruiden van het moment. Je maakt verrassende, kleurrijke maar vooral smakelijke en eenvoudige bereidingen. Naar gelang het seizoen kunnen je bereidingen er helemaal anders uitzien! Voor de pizza's leer je een lekker luchtige deeg maken en dit zonder gist. Om smakelijke, volwaardige maar ook voldoende vaste burgers of kroketjes te krijgen werk je, naast de seizoensgroenten, ook met diverse bindmiddelen. Allemaal zeer geschikt om overschotjes in te verwerken.

Praktisch

Bij elke sessie is een uitgebreide degustatie in de prijs begrepen. Kennis van de vegetarische keuken mag maar is geen vereiste.

Sessies

  • ma 28 april '25
    19:00 - 22:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3
  • ma 12 mei '25
    19:00 - 22:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3
  • ma 26 mei '25
    19:00 - 22:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa Regio Brugge Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 126
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 105
  • UiTPAS kansentarief
    € 21
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch