Zomerse vegetarische bereidingen, maaltijdsalades en hapjes

© Ivan Vandekerckhove

Start do 21 augustus '25
10:00 - 13:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 105
Alle tarieven

Waar Avansa Regio Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het zomerseizoen en het rijke aanbod van seizoensingrediënten zijn heel geschikt voor het maken van allerhande volwaardige vegetarische bereidingen. Je leert eenvoudige, originele, kleurrijke en smakelijke bereidingen maken die ook makkelijk mee te nemen zijn, zoals zelfgemaakte platte broodjes, koekjes, crackers, granen-en groentesalades, strooisels en diverse spreads en sausjes. De bereidingen zijn doordacht maar steeds gezond en eenvoudig. Je krijgt vooral nieuwe producten, mogelijkheden en ideeën aangereikt om je zomerse vegetarische keuken te verrijken.

Praktisch

Bij elke sessie is een uitgebreide degustatie in de prijs begrepen. Kennis van de vegetarische keuken mag maar hoeft niet.

Sessies

  • do 21 augustus '25
    10:00 - 13:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3
  • ma 25 augustus '25
    10:00 - 13:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3
  • di 26 augustus '25
    10:00 - 13:00
    Avansa Regio Brugge - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa Regio Brugge Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 126
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 105
  • UiTPAS kansentarief
    € 21
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch